ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ

Идеите срещат своята реалност
в ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ

След почти едногодишно преустройство на голяма част от историческия магазин „София", която стана собственост на Рока България АД в началото на 2006г., Корпоративният изложбен център на компанията отваря врати.

Българският ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ е част от световната верига изложбени центрове Рока, които са вдъхновени от една и съща идея - за приемственост и развитие, за традиция и иновационност. ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ се помещава в историческия магазин „София", изпълнен с духа на българското, точно както центровете в други големи европейски столици, като Прага и Барселона имат своята уникалност. Всички те са реновирани сгради на магазини, свързани с историята на страната си.

Изложбеният център е първото място, където се представя пълната продуктова гама на трите марки на Рока България АД, а именно - родната Fayans, Roca и Laufen. Уникалното е, че в Корпоративния изложбен център Рока, не се търгува. Идеята е всеки да се чувства свободен да влезе, за да потърси вдъхновение сред изящните порцеланови изделия и иновационни технологии и да открие в тях своя собствен стил. Неангажираността с покупка дава на хората свободата да задават своите въпроси, да създават своите проекти, да реализират мечтите си. Центърът за обмяна на идеи ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ ви предоставя тази възможност - да се срещнете с водещи архитекти, да поговорите със специално обучени консултанти, да разгледате дизайнерски каталози, да намерите своето индивидуално решение, да започнете реализизацията на своя собствен проект. Дистрибуторите в цялата страна ще помогнат, за да се материализира всяка идея. Най-важното, което получавате от изложбения център на Рока, е голяма доза вдъхновение и увереността, че можете да превърнете всяка мечта в реалност.